Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

Εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με τους πνιγμούς των δυο νέων ανδρών (45 και 46 ετών) στο Μαύρο Μώλος, είχαν χθες τα Ιρλανδικά μέσα ενημέρωσης, μιας και οι πνιγέντες διατηρούσαν διπλή υπηκοότητα Αυστραλοιρλανδική! Μάλιστα λέει καθαρά οτι οι πνιγμένοι μπήκαν στο νερό μετά την αποχώρηση του ναυαγοσώστη αλλά και ότι στην περιοχή ήταν υψωμένη κόκκινη σημαία.  
Στο ρεπορτάζ που θα το βρείτε εδώ, αναφέρει ακόμα ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια σημαντική αύξηση σε πνιγμούς φέτος το καλοκαίρι, με 176 θανάτους να καταγράφονται στα νερά της χώρας από τον Ιούνιο έως τις 17 Αυγούστου. Τα στοιχεία για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο δείχνουν δε 50% αύξηση στους πνιγμούς, σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2013. 
Μάλιστα ο John Lynch (φώτο) ήταν μέλος της  Ιρλανδικής ορχήστρας ραδιοφωνίας και τηλεοράσεως!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: