Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Μια ακόμα διαδικασία πολιτικής και κοινωνικής τρέλας.
Και ΕΜΦΙΑ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΡΑ.
Στην απίστευτα μεγάλη σειρά αναδιάρθρωσης της Ελλάδας μέσω της πολιτικής τρέλας των δήθεν εκλεγμένων από εμάς και όχι από τους Βιτεμβέργιους και τα ΜΜΕ τους, ακούστηκε επί τέλους και η αρμόζουσα φράση μας λένε, και μάλιστα από γυναίκα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και όχι από την άλλη συμπολίτευση ούτε από την αντιπολίτευση, μισθοδοτούμενο θεατή στο Κοινοβούλιο του παραλόγου και των δεκάδων μηνύσεων για εσχάτη προδοσία. http://tinyurl.com/pbdf8u4
Σύμφωνα με βουλευτές που ήταν παρόντες, ...
.. το μόνο που πρόλαβε να ψελλίσει ο σύμβουλος ήταν «γιατί φωνάζετε;» για να έρθει η «έκρηξη» από την κ. Καραμανλή: «Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πάει να γα...».
Για την αντιπολίτευση μας καταγγέλλουν τα μέλη μας, ότι δεν έκοψε τις φλέβες της, ούτε παραιτήθηκε ομοθυμαδόν, για να διακόψει την πολιτική τρέλα και τον βασανισμό των Ελλήνων, ενώ εκλέχτηκαν και πληρώνονται για αυτό, όπως πιστεύουν οι πολίτες.
Για αυτό, το τι δουλειά έχει να πληρώνεται η αντιπολίτευση, αφού έργο δεν έχει, παρά φαίνεται, πως είναι, για να περιμένει να σαπίσει η ανενόχλητη κυβέρνηση και να αναλάβει αυτή με τους ίδιους όρους του ανενόχλητου στην δική της περίοδο που θα κυβερνά.
Ο Πούτιν είπε ότι: Η Ελλάδα έχει Συστημικό Πρόβλημα. Μμμμμμμμ …..
Ας αφήσουμε τον Πούτιν και ας μας απαντηθεί το ερώτημα των μελλών μας : το τι δουλειά έχει να πληρώνεται η αντιπολίτευση, αφού έργο δεν έχει, παρά φαίνεται πως είναι για να περιμένει να σαπίσει η ανενόχλητη κυβέρνηση και να αναλάβει αυτή με τους ίδιους όρους του ανενόχλητου στην δική της περίοδο που θα κυβερνά.
Μας εξηγούν τα μέλη μας ότι, ο μη εργαζόμενος δεν μπορεί να πληρώνεται.
Πιστεύουν ότι εκεί στη Βουλή, η κυβέρνηση παράγει έργο εναντίον των Ελλήνων, αυτό που βλέπουμε με μορφή καθημερινών φοροκαταιγίδων κόψιμο μισθών και μετά κατασχέσεων, νόμων που πάσχουν άφθα και ανακαλούνται σβουριχτά, κάθε μέρα, και η αντιπολίτευση βγάζει πύρινους λόγους και ερωτήσεις και επερωτήσεις που καλύπτουν το ωράριο απασχόλησης των υπαλλήλων της Βουλής και ένα έτοιμο τζάμπα κατακλυσμό ειδήσεων των ΜΜΕ.
Και ο καιρός περνά καλά για τους 300.
Σε αυτό, στην εντολή - ανάθεση των πολιτών προς την αντιπολίτευση, να εμποδίζει και να διορθώνει την κυβέρνηση, ποιο δημοσιονομικό ρόλο – έργο ρωτούν, αναθέτει ο κανονισμός της Βουλής, για να μπορεί να πληρώνεται η αντιπολίτευση για αυτό το έργο.
Αυτό μας ρωτούν.
Αλλά υπνούνται μακάρια οι Νομικοί & Πολιτικοί Επιστήμονες Δημοσιολόγοι αντί να τοποθετηθούν.
Κάτι φαίνεται μας λένε πως λείπει από το, σύστημα διοίκησης χώρας σαν μαγαζί, που λειτουργεί στην Ελλάδα.
Φαίνεται μας λένε πως, διά της ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ του Χ. Τρικούπη, με στόχο την διοικητική πολιτική σταθερότητα ενάντια στους βασιλείς τότε, παρασχέθηκε με απαγόρευση ενόχλησης, στο πλειοψηφούν κόμμα, ως ιδιωτικής χρήσης η χώρα μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Ωσάν μαγαζί δηλαδή σε ένα μαγαζάτορα για 4 χρόνια και, μετά, αν δεν τα πήγε καλά, σε έναν επόμενο μαγαζάτορα και άλλον, χωρίς να δοθεί στους πολίτες αποζημίωση από τον προηγούμενο.
Μαγαζί δηλαδή του πρωθυπουργού που βγάζει το πλειοψηφούν κόμμα, τραπεζοκαθίσματα δηλαδή που κάθε φορά αλλάζει θέση, στους νόμους στις διοικήσεις στις αρμοδιότητες στις υπηρεσίες, ώστε, μέχρι να τα μάθουν οι πολίτες και να προσαρμοστούν, να έρθει ό άλλος να τα αναποδογυρίσει και να ψάχνουν οι πολίτες πάλι να προσαρμοστούν, μέχρι να τα αναποδογυρίσει ο επόμενος.
Αυτό όμως μοιάζει με τον όρο Συστημικό Πρόβλημα.
Για ορθολογική τακτοποίηση και κλείδωμα του Συστήματος Διαχείρισης της Ελλάδας, δεν μίλησε ούτε έκοψε τις φλέβες της καμία αντιπολίτευση και απλά φαίνεται σύμπραξη και συναίνεση στην διατήρηση αυτής της πηγαίας ανωμαλίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: