Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Στην χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του δήμου Κισάμου έγινα και οι αρχιερεσίες για τις σχολικές επιτροπές.
Πρόεδρος αναλαμβάνει και στις δυο επιτροπές ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Γλαμπεδάκης
όπου στην πρωτοβάθμια θα έχει μαζί το, τους αιρετούς 
1. Κουφάκη Μιχαήλ
2. Κουτσαυτάκη Παντελή
3. Αννουσάκη Χρήστο
4. Θεοδωρογλάκη Μιχάλη Μείζονα αντιπολίτευση
5. Ξηρουχάκη Ξενοφών     Ελάσσονα αντιπολίτευση
τους δυο αρχαιότερους διευθυντές δημοτικών σχολείων του δήμου και
τον πρόεδρο γονέων της ένωσης των σχολείων πρωτοβάθμιας

Στην δευτεροβάθμια εκτός από τον πρόεδρο κ. Γλαμπεδάκη θα είναι οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης Κουφάκης, Κουτσαυτάκης, Αννουσάκης, και οι Σκορδυλάκης Γιώργος μείζονα αντιπολίτευση
Αννουσάκης Γεώργιος ελάσσονα αντιπολίτευση μαζί με δυο από τους 5 διευθυντές των σχολείων της δευτεροβάθμιας ...εκεί πρωτάθηκαν ο κ. Παπαευαγγέλου (2ου Γυμνασίου) και η κυρία Σχοινοπλοκάκη (Λυκείου)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: