Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΠΑΛΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ

Όπως το υπολογίζαμε ο βιολογικός του κόλπου της Κισάμου, σταματάει (προς το παρόν) ώσπου να βρεθεί λύση στο θέμα των παροχετεύσεων, η κατάσταση όπως διαμορφώνεται θα είναι αρκετά δύσκολη για όλους, δρόμοι μισοτελειωμένοι, τομές χωρίς άσφαλτο, πρόβλημα για τους κατοίκους που θέλουν εναγωνίως να συνδεθούν!!!!! 
Το τι έφταιξε είναι υποχρέωση της νυν αλλά και της πρώην δημοτικής αρχής να μας το πει....εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι.... κρίμα που δεν τελειώνει ένα (ακόμα) έργο που θα έσωζε την περιοχή και τον κόλπο της Κισάμου!
Δυστυχώς από την αρχή το έργο είχε προβλήματα ...και δυστυχώς έγιναν περισσότερα με τον καιρό.
Τo έργο πρέπει να τελειώσει πάση θυσία και να πρυτανεύσει η λογική. Μια λογική που λέει ότι πρέπει να γίνει μια νέα μελέτη για τις παροχετεύσεις (εκεί είναι το πρόβλημα), να μπει μια σειρά στα των συνδέσεων και να σταματήσουν οι κάτοικοι να κάνουν της κεφαλής τους....και δίχως άδεια!!!!! 

Το κυρίως έργο είναι κατά 60% τελειωμένο. Δεν έχει τελειώσει μέρος του δικτύου εντός της Κισαμόπολης, προς Πλάτανο και προς Νοπήγεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: