Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΗΨΕΙΣ

 Δεν ξέρω αν έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να προκαλέσει (προσκαλέσει) ο νέος δήμαρχος την συγκέντρωση αυτή, αλλά το τι ακούστηκαν από τα χείλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας δεν περιγράφεται.
Λέξη -λέξη εξήγησαν η αναπληρώτρια διευθύντρια κ. Νικολακάκη, αλλά και οι ιατροί του Κ.Υ τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίες, τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού και υλικών, για την καθαριότητα του χώρου, αλλά και για τις υπερωρίες του ασθενοφόρου.. φυσικά η είδηση που βγήκε από όλα αυτό, και αν γίνει θα είναι καταστροφή για τον πληθυσμό της Επαρχίας είναι ότι έχουν αποφασίσει οι ιατροί να σταματήσουν να κάνουν υπερωρίες, με άμεση συνέπεια το κλείσιμο του μοναδικού Κέντρου Υγείας ολάκερης της επαρχίας Κισάμου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: