Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Ένα σχόλιο διάβασα σχετικά με το κάλεσμα- καταγγελία, του νυν Δημάρχου κ. Σταθάκη, την Τρίτη στο Κ.Υ. και η απάθεια των Καστελλιανών να ανταποκριθούν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Δεν θυμάμαι -εκτός από την περίοδο της επιστροφής Ειρηναίου- οι Κισαμίτες να είχαν ενδιαφέρον για τα κοινά προβλήματα και τις κοινές διεκδικήσεις. Αυτό άλλωστε είναι εμφανές στην περιοχή μας που από την μια λείπουν τα μεγάλα έργα και από την άλλη ....προσπαθούμε καφενόβεια να βγούμε φταίχτη για το οτιδήποτε συμβαίνει ...στο πρόσωπο του καλεστή!!!!! 
Φυσικά και κάθε καταγγελία και μάζωξη για να φωνάξουμε, να διεκδικήσουμε, να ακουστούμε, μπορεί να γίνει καλύτερα και με πιο sic τρόπο, όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για αποτυχία το ότι δεν βρέθηκε λύση αμέσως σε ένα πρόβλημα που είναι πανελλαδικό. 
Τέλος θα ήταν τεράστια αποτυχία, αν ερχόντουσαν οι επίσημοι καλεσμένοι μας και απουσιάζαμε εμείς!! Ήρθαν όμως;
Αλήθεια που ήταν άραγε οι επίσημοι καλεσμένοι μας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: