Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Η είδηση των τελευταίων ημερών όσον αφορά τις ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών στο Ηράκλειο είναι το νέο δημοτικό στάδιο στο Αρκαλοχώρι, (πολύ κοντά στο (Καστέλλι Πεδιάδος) με τη σύμβαση ύψους 2,2 εκατ. ευρώ να υπογράφεται σήμερα στο δήμο Μινώα Πεδιάδας!Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, το έργο θα ανεγερθεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας ∆ήμου Μινώα Πεδιάδας, συνολικού εμβαδού 35 στρεμμάτων, το οποίο βρίσκεται εκτός οικισμού Αρκαλοχωρίου. Το στάδιο θα συμπεριλαμβάνει την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου σύμφωνα με τις προδιαγραφές FIFA, διαστάσεων 105m x 68m από συνθετικό χλοοτάπητα 5ης γενιάς.
Επίσης προβλέπεται η κατασκευή κτιρίου κερκίδων δυτικά του σταδίου διαστάσεων 30m x 7m δυναμικότητας 490 θεατών περίπου. Στο ισόγειο του κτιρίου προβλέπεται η κατασκευή αποδυτηρίων, ιατρείου, γραφείου δ/νσης, W.C. κοινού. Στον περιβάλλοντα χώρο του οικοπέδου θα γίνουν όλες οι απαραίτητες χωματουργικές εργασίες, έτσι ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα η στάθμη του σε σχέση τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: