Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Τον Δεκέμβριο του 2013 ο πρώην δήμαρχος Κισάμου είχε αναδείξει το τεράστιο πρόβλημα του Κ.Υ στέλνοντας επιστολή (19-12-2003) στον τότε υπουργό Υγείας, Αδ. Γεωργιάδη, τονίζοντας του, την εσκεμμένη υποβάθμιση του Κ.Υ καθώς και την ανεπίτρεπτη μετακίνηση των γιατρών του Κ.Υ προς το Γενικό νοσοκομείο Χανίων!!!
Μάλιστα στην επιστολή του πρώην δημάρχου κ. Μυλωνάκη, που κοινοποιήθηκε σε όλους τους βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη, δόθηκε απάντηση μετά από 11 μέρες (ταχύτατα 30-12-2013) από τον κ. Δουλγεράκη ο οποίος όταν διάβασε την επιστολή του δημάρχου ένοιωσε έκπληξη....και προσπάθησε να δικαιολογήσει ότι το Κ.Υ είναι σε άριστη κατάσταση και το προσωπικό αρκετό.
Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δουλγεράκης στην επιστολή του....
Κ.Δήμαρχε 
Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω πως βγάλατε το συμπέρασμα (οτι υπάρχει σχέδιο υποβάθμισης του Κ.Υ) όταν εμείς κάνουμε ενέργειες για να το αναβαθμίσουμε:
1ο Συντήρηση κτηρίου 280.000Ε
2ο  Διορισμός Οδοντιάτρου
3ο Τοποθέτηση οδοντιατρικής καρέκλας
4ο Διάθεση θερμαστή και οδηγό ασθενοφόρου!!!!!!!
5ο Πρόσληψη 2 επικουρικών οδηγών
6ο Ένταξη στο ΕΣΠΑ ενός ασθενοφόρου

Λέω πάλι εγώ.....5 οδηγούς έχουμε αλλά οδηγό όταν τον χρειαζόμαστε δεν βρίσκουμε ..2 ασθενοφόρα είναι στα χαρτιά, αλλά ένα είναι και αυτό και σε κακή κατάσταση αραγμένο απ΄έξω...καθαρίστρια δεν χρειάζεται ολάκερο νοσοκομείο γιατί υπάρχουν τα κορόιδα!
Κύριε Δουλγεράκη ούτε εσείς ξέρετε κατά που πέφτει μάλλον το Κέντρο Υγείας Κισάμου!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: