Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

H Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου θέλει να ευχαριστήσει όσους συνετέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί ο 7ος Κισαμίτικος Αύγουστος 2014 με απόλυτη επιτυχία.
Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές της εκθεσης και συγκεκριμένα:
την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους εκθέτες ...
......που η συμμετοχή τους ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εν λόγω διοργάνωσης.
Επίσης τους φορείς που συμμετείχαν: το Δήμο Πλατανιά, τον Ερυθρό Σταυρό, το Χαμόγελο του παιδιού, πολιτιστικούς Συλλόγους και Αθλητικά Σωματεία. 
Τους χορηγούς για την οικονομική τους ενίσχυση τις Κρουαζιέρες Γραμπούσα -Μπαλός, το κατάστημα Natura για το στολισμό του χώρου και τα οβελιστήρια των κ. Κουφογιαννάκη και κ. Κατερουδάκη.
Το Δημοτικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα τον Γεώργιο Σκορδυλάκη και Κων/νο Χριστουλάκη.
Το φετινό διοργανωτή κ. Γιάννη Αθητάκη τον υπεύθυνο του ήχου Γιάννη Λύκο, και τον υπεύθυνο του Λούνα Παρκ Δακανάλη Δημήτρη.
Επίσης την Αρθρογράφο - Λογοτέχνη κ. Φωτεινη Σεγρεδάκη για την παρουσίαση των εγκαινίων της έκθεσης.
Τον Γιάννη Παπαδάκη για την έκθεση φωτογραφίας "η Κίσαμος που δεν ξεχνάμε"
Επίσης τους υπαλλήλους της καθαριότητας του Δήμου Κισάμου .
Τους υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου την Βίκυ Μαρακάκη και τον Μανόλη Ανδρουλάκη που σήκωσαν όλο το βάρος της διοργάνωσης 
Το Αστυνομικό τμήμα Κισσάμου.
Για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του Κισσαμίτικου Αυγούστου ευχαριστούμε τους μουσικούς τα χορευτικά, Πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία που συμμετείχαν αφιλοκερδώς και ομόρφυναν της βραδιές μας, το Σύλλογο στιχουργών νομού Χανίων , το Λαογραφικό σύλλογο ΅Οι Μοραΐτες, 
τον Σύλλογο Φαλελιανών ΅Η Δημιουργία ΅, τα Αγρίμια Κισσάμου , το χορευτικό Σύλλογο «Η ΚΙΣΣΑΜΟΣ¨», Το μουσικό σχήμα του Μπαμπουνάκη Αντώνη και Περαθωράκη Χρήστου επίσης το Σύλλογο Προβολής Κισάμου «Η Γραμπούσα» τη σχολή Dance 4you και τη Φιλαρμονική του Δήμου Κισαμου & Ιερας Μητρόπολης για την εκδήλωση των εγκαινίων. 
Επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή και διαφήμιση, Νέα Τηλεόραση, Τηλεόραση Κύδων, Magic Fm, Ράδιο Ριζίτες, Ράδιο Φάρος, Κρητηκόραμμα, το Ρυθμό, τον eazyfm, τον Souper fm, το Venus, τον Αντέννα Δυτ. Κρήτης, Star fm, το Flashnews, το Zarpa.gr, το μπλοκ ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΕΣΑΙ και την εφημερίδα Νέοι Ορίζοντες.
Τέλος ευχαριστούμε του πολίτες του Δήμου Κισάμου και τους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους και αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις μας .
Ο πρόεδρος 
της Κοινωφελούς Επιχείρησης το Δήμου Κισαμου 
Γεώργιος Μπικάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: