Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ



Είναι γνωστό σε όλους μας ότι η περίοδος που διανύουμε, ως πολίτες αυτής της χώρας είναι δύσκολη. Βιώνουμε αναμφισβήτητα μια κρίση που σαφώς δεν είναι μόνο οικονομική. Ζούμε σε μια εποχή που οι σχέσεις......
..... των ανθρώπων δοκιμάζονται μέσα από τις καθημερινές δυσκολίες, που οι απρόσωπες πολιτικές γίνονται όλο και περισσότερο σκληρές και άδικες και εμείς ως ενεργοί πολίτες θα πρέπει με κάθε τρόπο να αντισταθούμε ώστε να υπερασπιστούμε τις αξίες μας, να έρθουμε πιο κοντά, να μοιραστούμε την καθημερινότητα μας, να σταθούμε αλληλέγγυοι μεταξύ μας.
Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι πολίτες του Δήμου Κισάμου, στον οποίο έχω την τύχη να ανήκω, νιώθουν την ίδια ανάγκη που νιώθω και εγώ, να αναζητήσουν δηλαδή στον τόπο τους μια καλύτερη καθημερινότητα, γιατί όχι μέσα από την τόλμη της καινοτομίας, έχοντας σαν βασικό τους κίνητρο την αγάπη τους για την Κίσαμο και κύριο γνώμονα την αναζήτηση μιας ουσιαστικής και συστηματικής συνεργασίας, μέσα από το διάλογο, που θα αποτελέσει το έναυσμα για κατάθεση προτάσεων και λύσεων στα προβλήματα ενός τόπου που σαφώς και αξίζει το καλύτερο!
Επέλεξα να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Κισάμου, στον συνδυασμό ¨Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης¨ με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Αννουσάκη Γεώργιο, έχοντας μέσα μου την βεβαιότητα αλλά και την αισιοδοξία ότι η συνεργασία όσων απαρτίζουν το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο θα είναι όχι μόνο ουσιαστική αλλά και αποτελεσματική!
Με Εκτίμηση
Μαζοκοπάκη Αντωνία
Εκπαιδευτικός

Με αγάπη για τον τόπο και εμπειρία στα προβλήματα της κοινωνίας, θέλω να συνεχίσω ως απόστρατος πλέον της ΕΛ.ΑΣ., να είμαι ενεργός πολίτης συμβάλλοντας όσο καλύτερα μπορώ στην ηρωική επαρχία Κισάμου απ’ όπου και κατάγομαι. Ζητώ την ψήφο σας. Ζητώ να στηρίξετε την «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης» με υποψήφιο δήμαρχο Κισάμου τον Γεώργιο Αννουσάκη.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Γιώργου Αννουσάκη, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης» του οποίου είναι επικεφαλής.
Και εγώ με την σειρά μου, σας καλώ όλοι μαζί να συστρατευθούμε στο πλευρό του για το κοινό καλό, για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων του τόπου μας, την δημιουργία υποδομών, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, την ανάπτυξη της γεωργίας και την τουριστική προβολή του τόπου μας.
Η εμπιστοσύνη με την ψήφο σας, αποτελεί τη δέσμευση μας για τα έργα μας.
Οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες για το καλό του τόπου μας.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΣΤΡ. ΚΟΜΠΟΓΕΝΝΗΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: