Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

 «Είμαστε μια γενιά που μπορεί να δώσει αξία στο μέλλον των παιδιών μας»!!
Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και των υποχρεώσεων που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας, αποφάσισα να είμαι ...
...ένας από τους συνοδοιπόρους του Γιώργου Αννουσάκη, στον αγώνα της «Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης».
Γνωρίζουμε όλοι, ότι μόνο μέσα από ομαδική προσπάθεια και συλλογικό αγώνα, μπορούμε να δούμε την αλλαγή στον τόπο που τόσο αγαπάμε.
Η ομάδα της “Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης” ΜΠΟΡΕΙ και ΘΕΛΕΙ, να αλλάξει τα δεδομένα, για μια Κίσαμο στη θέση που της ΑΞΙΖΕΙ!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΖΙΡΤΖΙΛΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

“Είμαστε μια γενιά που μπορεί να δώσει αξία στον τόπο μας”!!!
Είμαστε η γενιά που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να βοηθήσει στην ανάπτυξη νέας νοοτροπίας, πέρα από κομματικά ή άλλα συμφέροντα.
Δε θέλουμε την καρέκλα. Δεν πτοούμαστε από πρακτικές εκφοβισμού ή μικροπολιτικών συμφερόντων. 
Όλα τα παραπάνω με οδήγησαν στην απόφαση αποδοχής της πρόσκλησης του Γιώργου Αννουσάκη, να συμπορευθώ και να αγωνιστώ με την ομάδα της «Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης». Είναι χρέος όλων μας, να προσπαθήσουμε για το καλό του τόπου μας, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για την Κίσαμο.
Γιατί “είμαστε μια γενιά μπροστά”!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: