Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο συνυποψήφιός σας, ο κ. Αννουσάκης, έχει προτάξει το έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Κισάμου καθώς η πόλη του Καστελιού δεν έχει κάποιο «ιδιαίτερο χρώμα». Είστε υπέρ αυτής της πρότασης;
Σταθάκης: Το έργο αυτό από το 2009 έχει ξεκινήσει να το οραματίζεται ο πρώην Δήμος Κισάμου. Ήταν μάλιστα και πρόταση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, του κ. Καλαϊτζάκη, πολύ πριν εμφανιστεί ο κ. Αννουσάκης και να το επικαλείται. Όμως υπάρχει μια λεπτομέρεια, εμείς ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για να μπορεί να γίνει η μελέτη, για να γίνουν οι πράξεις αναλογισμού ώστε να εξασφαλιστεί η γη. Ο κ. Μυλωνάκης δεν έκανε τίποτα γι’ αυτό, η υπόθεση έχει “κολλήσει” και στις πρώτες μας προτεραιότητες ως νέα Δημοτική Αρχή είναι να την προχωρήσουμε. Σε ό,τι αφορά τις όψεις των καταστημάτων είναι κάτι που μπορεί να προχωρήσει άμεσα, αρκεί να έχουν γίνει οι πράξεις αναλογισμού. Ο στόχος μας είναι η αναβάθμιση όχι μόνο της κεντρικής οδού Σκαλίδη, αλλά και των οδών Παπαγιαννάκη και  Καμπούρη και της πλατείας Τζανακάκη, ώστε να αποκτήσει μια ξεχωριστή ταυτότητα και η πόλη του Καστελιού.

Υ.Σ Καλώ τους υποψήφιους δημάρχους πριν ξεκινήσουν τις αναπλάσεις να φτιάξουν πρώτα το κυκλοφοριακό...μιλιά δεν ακούω και καθημερινά βλέπουμε το χάλι μας. Πηγαίνετε κατά την πλατεία Τζανακάκη (αν και βρίσκονται εκεί πολλές ώρες κάποιοι) και θα διαπιστώσετε για τι σας μιλάω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: