Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ουρά θα κάνουν οι δανειολήπτες του Νομού Ηρακλείου και ειδικά της περιοχής όπου πολιτεύεται ο συγκεκριμένος υποψήφιος Δήμαρχος, μόλις μάθουν πως αποπληρώνει δάνεια με αντάλλαγμα… ψήφους.
Πολλά ακούγονται για το συγκεκριμένο υποψήφιο, ο οποίος και άλλοτε έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια με τα έξοδα του. Αυτή την εκλογική περίοδο, λόγω της οικονομικής κρίσης, έχει περιορίσει τις σπατάλες, αλλά και πάλι… προκαλεί.
Σύμφωνα με όσα ακούγονται, έχει ήδη αποπληρώσει δυο-τρία δάνεια πολιτών, για να τον στηρίξουν ενόψει των εκλογών του Μάη.
Μια τακτική, η οποία δεν είναι φυσικά παράνομη, αφού καθένας έχει δικαίωμα να… βοηθάει τον συμπολίτη του, όμως δεν μπορεί να μην είναι κατακριτέα, από τη στιγμή που με αυτό τον τρόπο εξαγοράζει ψήφους και συνειδήσεις, ακόμη κι αν χρειαστεί να πουλήσει κι άλλα περιουσιακά του στοιχεία για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του.
Η πλάκα φυσικα θα είναι να πληρώσει τα δάνεια και να στηρίξει οικονομικά ανθρώπους, οι οποίοι τελικά να μην τον στηρίξουν. Η ψήφος είναι μυστική άλλωστε και το τι θα βγάλει τελικά η κάλπη είναι άγνωστο…
Πηγή: creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: