Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Από την πρώτη στιγμή προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε η Κίσαμος να απεμπλακεί από το κατεστημένο που δεν την οδήγησε εκεί που θέλαμε όλοι οι Κισαμίτες. Τολμήσαμε να κάνουμε τη διαφορά δίνοντας έμφαση στον έντιμο αγώνα… με αξιοπρέπεια και αρχές αδιαπραγμάτευτες. 
Σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας της 18ης Μαΐου, ο συνδυασμός μας έλαβε τη δεύτερη θέση στο Δήμο Κισάμου και οδηγήθηκε στη 2η Κυριακή των εκλογών. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους πίστεψαν την προσπάθεια μας, όλους εκείνους που στήριξαν το συνδυασμό μας παρά τις πιέσεις που δέχτηκαν και τέλος όλους τους Κισαμίτες που στήριξαν την επιλογή τους με γνώμονα το καλύτερο για τον τόπο τους. 
Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του λογική, τη δική του προσωπικότητα, τα δικά του πιστεύω… ένα όμως πρέπει να έχουμε κοινό: την «πατρίδα» μας, την Κίσαμο και τη θέληση να την οδηγήσουμε σε μια καλύτερη μέρα!!!
Όσον αφορά τη «δεύτερη» Κυριακή, θα ήθελα να επισημάνω το εξής: Καταρχήν το 54% των συνδημοτών μας αμφισβήτησε την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή υπερψηφίζοντας τους συνδυασμούς της αλλαγής. Αυτό σημαίνει εν ολίγοις ότι τη 2η Κυριακή και εφόσον μείνουμε ενωμένοι θα καταφέρουμε αυτό που και οι τρεις συνδυασμοί προσπαθήσαμε: να κάνουμε τη διαφορά στην Κίσαμο, να οδηγήσουμε την Κίσαμο σε μια Νέα Εποχή ισότιμης ανάπτυξης και πραγματικής προόδου. Είναι πραγματικά στο χέρι μας να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε για την «νέα σελίδα» στην Κίσαμο και πλέον είναι δική μας ευθύνη να σταθούμε με εντιμότητα και τόλμη απέναντι σε αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν τη δύναμη να προχωρήσουμε.
Τέλος, καλώ όλους τους συμπολίτες να κάνουν την υπέρβαση, αυτούς που στήριξαν το συνδυασμό μας, αυτούς που στήριξαν τους όμορους συνδυασμούς των κυρίων Ανουσάκη και Τσουρουνάκη, αλλά και αυτούς που για τους δικούς τους λόγους ψήφισαν τον κ. Μυλωνάκη, να επιλέξουν με σύνεση ποιον θέλουν ως Δήμαρχο να τους εκπροσωπήσει. Είμαστε αισιόδοξοι ότι οι Κισαμίτισες και οι Κισαμίτες θα πάρουν τη σωστή απόφαση, βάσει της οποίας θα κριθεί η επόμενη πενταετία, αλλά και το άμεσο ή έμμεσο μέλλον των παιδιών μας. Γι’ αυτό είμαι σίγουρος πως θα πάρετε την πρωτοβουλία ευθύνης για να υπάρξει η αλλαγή που χρειάζεται η Κίσαμος ώστε να οδηγηθεί σε μια Νέα Εποχή.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί είμαι σίγουρος πως η φωνή σας θα ακουστεί!
Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Σταθάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου
«Νέα Κίσαμος – Νέα Εποχή»

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Με Πρωτοβουλία Ευθύνης για πάμε σε μία Νεα Εποχή θα κάνουμε Κίσαμο Πρωτεύουσα Δύναμη!!!!