Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ

Βάσει το πληθυσμό το υπουργείο εσωτερικών έδωσε στην δημοσιότητα τις έδρες στις οι δημοτικές ενότητες του Δήμου Κισάμου!
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ πληθυσμός 940     έδρες  2 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΑΜΟΥ πληθυσμός 7.729     έδρες 19
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΥΘΗΜΝΗΣ πληθυσμός 2.340 έδρες   6
Μετά και την καταμέτρηση των ψήφων έχουμε για στα Εννιά Χωριά δυο έδρες που αν βγει ή δεν βγει την δεύτερη Κυριακή ο κ. Μυλωνάκης δήμαρχος θα πάρει μια αυτός (Σκαλιδάκης Θ.) και μια ο κ. Αννουσάκης (Κουκουράκης Κωστής), αν όμως βγει ο Σταθάκης θα την πάρει αυτός, μιας και ο δήμαρχος πρέπει να έχει παντού υποψήφιους και την χάνει ο δεύτερος που θα είναι ο Μυλωνάκης!
Στον δήμο Κισάμου οι έδρες είναι 19, 12 στον δήμαρχο της επόμενης Κυριακής, 5 στον δεύτερο και 2 στον Αννουσάκη που τις καταλαμβάνουν ο κ. Αννουσάκης σαν επικεφαλής και ο Ξενοφών Ξηρουχάκης σαν δεύτερος!
Άρα βγαίνουν σίγουρα από τον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη
(ο ίδιος σαν επικεφαλής, Μαυροδημητράκης Σπ, Σκορδιλάκης Γ, Κουτσαυτάκης Εμμ, Καρτσωνάκης Γ.) 
Από τον συνδυασμό του κ. Σταθάκη
(ο ίδιος σαν επικεφαλής, Σκουλάκης Μιχ, Κουφάκης Μιχ, Γλαμπεδάκης Βασ. Ξυπολιτάκης Εμμ)
Στον δήμο Μηθύμνης οι έδρες είναι 6, τρεις για τον δήμαρχο της επόμενης Κυριακής δυο για τον δεύτερο και μια από τον συνδυασμό του κ. Αννουσάκη που την παίρνει ο Μιχάλης Χαιρετάκης!!
Έτσι από τον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη βγαίνουν από σήμερα
(Θεοδωρογλάκης Μιχ. - Μυλωνάκης Νεκτ.)
και από τον συνδυασμό του κ. Σταθάκη
(Παρτσαλάκης Αντ.- Περράκης Φωτ.)

Με απλά λόγια οι 4 πρώτοι έχουν κλειδώσει σαν εκλεγμένοι υποψήφιοι σύμβουλοι από τον Μυλωνάκη και Σταθάκη και όλοι (4) του κ. Αννουσάκη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: