Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ

Τα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων έγιναν..και οι αφελείς ρωτούν...ποιος είχε περισσότερο κόσμο; Εγώ υπολογίζω ότι "σ' αυτόν" ήταν τόσοι, δεν πήγα όμως στον "τάδε" οπότε δεν μπορώ να κάνω σύγκριση, αλλά άκουσα πως "εκείνος" είχε πολλούς ....Μάλιστα!! 
Δηλαδή για να καταλάβω όποιος είχε περισσότερους στα εγκαίνια του, θα είναι και ο επόμενος δήμαρχος; Ή μήπως είναι αντιστρόφως ανάλογο.. και όποιος θα έλθει τρίτος σε κόσμο θα είναι πρώτος σε ψήφους την Κυριακή των εκλογών; Μπερδεύτηκα!!
Λοιπόν όλοι είχαν τον ίδιο κόσμο πάνω-κάτω..... μάλιστα δεν ήταν λίγοι που παρακολούθησαν και τα τρία εγκαίνια..και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν δημότες και πολίτες που θα πάνε και στις τρεις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες..γιατί αυτό είναι το πρέπον και το σωστό!!! Κατακρίνω όμως όλους αυτούς που από μακρυά προσπαθούσαν σαν τα στρουθοκαμηλάκια να δουν ποιοι πάνε και πως πάνε!!! Αντιθέτως χάρηκα γιατί είδα υποψήφιους άλλων συνδυασμών να είναι παρών και πολύ κοντά στον ομιλών υποψήφιο..αυτό τους τιμά!!!!! 
Όμως η αλήθεια είναι ότι μόνο η κάλπη θα μας δείξει ποιος είχε τους περισσότερους!!! Καλό βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια: