Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΠΟΛΙΩΝ

Η σύμβαση του έργου, παράκαμψης Τοπολίων, έχει υπογραφεί από 28/4/2014, αυτό άλλωστε προκύπτει και από την ημερομηνία έκδοσης των ε/ε της αναδόχου εταιρείας "ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΤΕ".
Η περιφέρεια Κρήτης δεν δημοσιοποίησε το γεγονός, διότι περίμενε διευκρινήσεις για την Α.Π 17917 14/4/14 εγκύκλιο του Υπουργείου Ανάπτυξης η οποία δεν αποσαφήνιζε σε πια έργα θα εφαρμοζόταν η απαγόρευση σύναψης σύμβασης λόγω υπερδεσμεύσεων. Όμως με την ΑΠ 21198 6/5/14 ορθή επανάληψη της εγκυκλίου έγινε σαφές ότι η απαγόρευση λόγω υπερδεσμεύσεων δεν αφορά το εν λόγω έργο.
Μόλις έγινε λοιπόν αυτό γνωστό η αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας δημοσιοποίησε στην Διαύγεια την σύμβαση! 
Έτσι φαίνεται καθαρά ότι το έργο θα προχωρήσει πολύ σύντομα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: