Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ

Τρελές ουρές στα εκλογικά κέντρα της πόλης της Κισάμου 20 λεπτά πριν κλείσουν οι κάλπες, πάνω από 50 άτομα στέκουν σε σειρές και ο κόσμος συνεχίζεται να έρχεται.....
Δυο πράγματα μπορεί κάποιος να υποθέσει βλέποντας αυτήν την κατάσταση...ή έχει γίνει τεράστια κινητοποίηση ή η νεολαία ξεκούνησε από την παραλία και "επιτέλους" πήγε να ψηφίσει! 
Πάντως όλα είναι ρευστά και κανένας δεν εκδηλώνεται ούτε καν να πει τον πρώτο!!!
Η αποχή λογικά θα πέσει σε χαμηλά επίπεδα αν και οι εκλογικοί κατάλογοι δεν "καθαρίστηκαν"!!! Είναι ενδεικτικό ότι στις 14.30 είχε ψηφίσει το 60% των εγγεγραμμένων στους καταλόγους της πόλης της Κισάμου.
Τα αποτελέσματα αν συνεχιστεί αυτή η προσέλευση από τα τμήματα της πόλης θα αργήσουν!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: