Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2014
Δεν υπάρχει λόγος για να δοθεί παράταση καταβολής –λεγομένων- τελών κυκλοφορίας ανέφερε σήμερα ο κος Θεοχάρης και χθες είχε πεί ότι αυτό είναι απόφαση που λαμβάνεται από την ηγεσία του Υπουργείου.
Νομίζουμε ότι η ηγεσία συμβουλεύεται τον κο Θεοχάρη.
Εμείς και με την προχθεσινή ημιαργία και με την ασφυκτική κατάσταση των υπηρεσιών τραπεζών και ταχυδρομείων και της οικονομικής ασφυξίας των μικροεισοδηματούχων Έλλήνων συμβουλεύουμε και ζητούμε από τον κο Θεοχάρη να συνηγορήσει για παράταση καταβολής τελών κυκλοφορίας.
Η μη παράταση θα είναι καταστρεπτική με πολλές εκφάνσεις και για το δημόσιο και για τους πολίτες.
Με βάση τα εισερχόμενα παράπονα και αιτήματα μελών και πολλών πολιτών για παράταση καταβολής τελών κυκλοφορίας, παρακαλούμε και εμείς το ΙΝΚΑ, τον κο Θεοχάρη να συνηγορήσει – προτείνει προς την ηγεσία για παράταση καταβολής τελών κυκλοφορίας 2014!

Δεν υπάρχουν σχόλια: