Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΟΧΙ 6 ΑΛΛΑ 46....

Για έξι συνδυασμούς στις επόμενες δημοτικές εκλογές κάνει λόγο Χανιώτικη εφημερίδα..μάλιστα έχει και δηλώσεις υποψηφίων..... Όμως μετά και αυτό και αφού είδαν ποιοι θα είναι οι ενδιαφερόμενοι για να μας σώσουν ...οι ενδιαφερόμενοι μάλλον θα αυξηθούν...εγώ υπολογίζω ότι ως το τέλος του μήνα οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα είναι καμιά 40αριά ...κορόιδα είναι να μην λένε όλοι ότι πάνε να μας σώσουν;
Τώρα μεταξύ σοβαρού και αστείου μόνο 2-3 έχουν την θέληση να πουν την αλήθεια και να κάνουν πράξη τα λόγια τους.... και ένας θα κατέβει αν θα στηριχτεί από το κόμμα ΚΚΕ, όλοι οι αποδέλοιποι απλά ονειρεύονται- όχι ότι κάνει κακό να ονειρεύεσαι αλλά απλά όταν ξυπνάς νιώθεις άβολα.
Πάντως για άλλη μια φορά με μπέρδεψε η δήλωση του πρώην δημάρχου κ. Κουκουράκη ... εκτός αν δεν την έγραψαν καλά τα ΜΜΕ...."ολοκληρωμένα θα μπορώ να μιλήσω όταν θα είμαι σίγουρος". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: