Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΠΥΡΗΝΟΤΕΤΟΙΟ

Συγκλήθηκε χθες το κλιμάκιο ποιότητας περιβάλλοντος ατμόσφαιρας της περιφερειακής ενότητας Χανίων και ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και για το Πυρηνοτέτοιο του κόλπου της Κισάμου!!! 
Εκπρόσωπος από τον δήμο μας ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Πιτσιγαυδάκης Χαράλαμπος, ο οποίος είχε "καλέσει" και τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης του Δήμου μας (Για την ιστορία παρών μόνο ο κ. Σταθάκης) οι οποίοι αποτελούν την επιτροπή του δήμου μας σχετικά με θέματα μετεγκατάστασης του Πυρηνοτέτοιου!!!
Σε έλεγχο του κλιμακίου διαπιστώθηκαν μερικές παραβάσεις και για τον λόγο αυτό έδωσαν 10ήμερη προθεσμία στον ιδιοκτήτη του εργοστασίου να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως! Για την ιστορία το πυρηνοτέτοιο έχει ζητήσει ανανέωση της περιβαλλοντολογικής του άδειας..που όλοι ξέρουμε ότι είναι 5ετίας δηλαδή ως το 2019, οπότε η μετεγκατάσταση του θα γίνει στο μακρινό μέλλον!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: