Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΣTO ΠΡΟΙΚΟΣΥΜΦΩΝΟ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ !!

Χθες η συνάντηση μάλλον βρήκε άκαρπη .....και το προξενιό κόλλησε.
 Πάντως όσο περνά ο καιρός όλοι διαπιστώνουμε ποιοι πραγματικά αγαπούν τον δήμο, ποιοι αγαπούν τις καρέκλες και ποιοι στρίβουν δια του αρραβώνος.

3 σχόλια:

giannis είπε...


σωστή η επισήμανση σου..

ελπίζω στο τέλος να πρυτανεύσει η κοινή λογική ....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ είπε...

Αγαπητό blog της Κισσάμου , όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβαίνουν στην Κίσσαμο είναι αποτέλεσμα της ελλιπής ενημέρωσης των πολιτών.
Είμαι πεπεισμένος ότι οι πολίτες έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τους πάντες και τα παντα.
Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει κρίση σε όλα τα επίπεδα.
Αυτό που έχω να προτείνω στους πάντες είναι ολοκληρωμένη ενημέρωση πρός τους πολίτες της Κισσάμου.
Σας ευχαριστώ,
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κύριε Βιολάκη
Για να έχετε μια πλήρη ενημέρωση στα τεκταινόμενα του δήμο Κισάμου θα περάσουν τουλάχιστον 10 χρόνια ακόμα. Δυστυχώς είμαστε κρυψίνους και ότι κάνουμε προσπαθούμε να μην το μάθουν οι αντίπαλοι μας..... το αποτέλεσμα γνωστό μια τρύπα στο νερό!!!