Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ


Θετική αποδείχθηκε η ανταπόκριση του υπουργείου Οικονομικών, στην ερώτηση που είχε καταθέσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Ν.Δ. Ν. Χανίων Κυριάκος Βιρβιδάκης, σχετικά με την αποζημίωση των πληγέντων από την καταστροφική πυρκαγιά της 18ης Ιουλίου 2012 στον πρώην δήμο του Ιναχώριου.
Να υπενθυμίσουμε ότι η πυρκαγιά, η οποία κατέστρεψε συνολικά 2.500 στρέμματα γης προκάλεσε μεγάλης έκτασης ζημιές τόσο στη φυτική, όσο και στη ζωική παραγωγή, καθώς και σε σπίτια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αποζημιώσεις μπορεί να έρχονται....
Αλλά την Κυριακή το βράδυ που έβρεξε το Κούνενι πάλι πλημμύρισε!!!!!
Τα απλά έργα που έπρεπε να γίνουν με κόστος το πολύ 1.000,00 € για να μην κατεβαίνουν όλες οι φερτές ύλες από τον οικισμό Παπαδιανά στην Βάθη και να κινδυνεύουν οι περιουσίες μας , τα σπίτια μας και να μην "τρελαίνονται" με το πρώτο ψιλόβροχο οι ηλικιωμένοι κάτοικοι του χωριού , πότε θα γίνουν??????
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.