Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ

Λοιπόν η Κισαμικάρα αν όλα πάνε καλά θα μπει στον ίδιο όμιλο με τις ομάδες της Αθήνας... που είναι πασίγνωστες και υπολογίσιμες....Αιγάλεω, Κηφισιά, Ηλυσιακό, Νέα Ιωνία, Πεύκη, Τράχωνες, Περιστέρι, και μαζί με της Κρήτης  ... Ατσαλένιο, Ηρόδοτο, Ερμή Ζωνιανών, ΠΑΟ Κρουσώνα, Γιούχτα, Κισαμικό...συν τους δυο πρωταθλητές των Ενώσεων συν όσες ομάδες μείνουν από την Γ.Εθνική και ανήκουν σε αυτές τις περιοχές (Κρήτη -Αθήνα)!!!
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μπει και με τους γνωστούς του Πειραιά ....Ιωνικό, Ατρόμητο Πειραιά, Αστέρα Βάρης, Πανναξιακό, Περαμαϊκό, Τριγλία Ραφήνας, Ολυμπιακό Λαυρίου....Εδώ δυσκολεύουν τα πράγματα γιατί έχει και διπλά ταξιδάκια στην Νάξο!!!
Πάντως όπως και να το κάνουμε ...το Καστέλι θα νοιώσει δόξες ποδοσφαιρικές, αν λοιπόν εκεί στον δήμο καταλάβουν το επίτευγμα, τότε όχι μόνο γήπεδο θα φτιάξουν, αλλά θα δώσουν πνοή στην πόλη κάνοντας αυτά που ονειρευόμαστε ... αλλά και μας υποσχόταν. 
Και μην ξεχάσετε ότι το πρωτάθλημα είναι χειμώνα πράγμα που θα μας κάνει να κινηθούμε και αυτούς τους μήνες που είμαστε για ..κλάματα. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και όλα τα συναφή θα αποκτήσουν ζωή.....φυσικά αν καταφέρουμε να σουλουπώσουμε το γήπεδο μας!!
Αν όχι ας είναι καλά ο .... Πλατανιάς!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: