Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλει για την προώθηση της Τοπικής Επιχειρηματικότητας, έχει προβεί στην υλοποίηση του προγράμματος με την ονομασία «ΠΡΟΤΕΚ» (Προώθηση Τοπικών Επιχειρήσεων Κισάμου).
Γνωρίζοντας ότι η ανάπτυξη έρχεται μόνο μέσα από τη γνώση, υλοποιούνται στα λύκεια της περιοχής μας, 2ωρα σεμινάρια εκπαιδευτικού χαρακτήρα με θέμα την τοπική οικονομία. 
Θεματικές ενότητες των σεμιναρίων είναι οι εξής: 
1. Marketing, διαφήμιση & διαδίκτυο, πώς και πόσο μας επηρεάζουν.   
2. Οικονομική θέση της Κισάμου και περιθώρια ανάπτυξης της.
3. Ανταποδοτικά οφέλη στην τοπική οικονομία.
4.  Δράσεις & προτάσεις τοπικής επιχειρηματικότητας.  
Υπεύθυνος για τα σεμινάρια είναι  ο Γεν. Γραμματέας του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου κ. Βερυκάκης Νικόλαος και συντονιστές καθηγητές ο κ. Αθανασάκης Γεώργιος και ο κ. Πετρόπουλος Θεόδωρος τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά, για την άψογη συνεργασία τους με το Σύλλογο.
Ευχαριστούμε ακόμα τους μαθητές των Λυκείων Κισάμου, που αγκάλιασαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα με σεβασμό και εκτίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: