Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ


-Πολύ λυπηρό που ξεράθηκε ο φίκος της πλατείας.Ένα δέντρο είχε ο τόπος και πάει. Ευκαιρία όμως τώρα να κοπεί και να αναπλασθεί η πλατεία. Να ενοποιηθεί με την πλατεία του μουσείου, αφού μετακινηθεί το περίπτερο σε μια άκρη και να φυτευτούν δέντρα για ίσκιο.
-Και αυτά τα ξερά δέντρα ποιος τα κόβει. Υπάρχει γεωπόνος, κηπουρός, κάτι στο δήμο μας;
-Πότε θα ξεπατωθούν οι κορμοί που έχουν μείνει από τους ξερούς φοίνικες  Κοστίζει πολύ να μπει αμέσως ένα δεντράκι; Εγκατάλειψη και περιμένουμε και κόσμο λέει.
- Θα μονοδρομηθούν οι δρόμοι; Φέτος;   
- Συνεχίζει το Κ.Τ.Ε.Λ. να δημιουργεί συμφόρηση και να φρακάρουμε από παντού! Το θρασύτερο από όλα είναι που δεν ακούσαμε ποτέ τη γνώμη του Κ.Τ.Ε.Λ. και τι θα κάνει. Στα Χανιά πάντως κάτι έγινε με το σταθμό του. Να δούμε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: