Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;

Τελικά ανακοινώσεις για το ότι χάσαμε τόσες γαλάζιες σημαίες στον νομό Χανίων, έβγαλαν μόνο οι της αντιπολίτευσης...στον Δήμο Κανδάνου, αλλά και στον πρώην Βάμου.
Μήπως είναι ώρα να μάθουμε από την δημοτική αρχή του δήμου Κανδάνου ή Κισάμου ..... την σημαία στο Ελαφονήσι που μας αφορά, ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που μας την πήραν;
Γιατί αν αληθεύει ότι όλα γίνονται για την ρύπανση από τις δημοτικές τουαλέτες..τότε ποιος ο λόγος που η σωματική ανάγκη πρέπει να προκαταβάλλεται προ της χρήσεώς της;
Είπαμε είμαστε στο τέλος του καλοκαιριού, αλλά οι τουρίστες ακόμα είναι πολλοί, όμως η κατάσταση στο νότιο τμήμα της παραλίας του Λαφονησιού είναι τραγική....... και αν δεν με πιστεύεται κάνετε μια επίσκεψη.
Πάντως σας έχω και ένα μέτρο σύγκρισης....δείτε την παραλία του Λαφονησιού στο Google Earth το 2002..... και αμέσως θα καταλάβετε τι έγινε από τότε ως και σήμερα.... Τώρα το ποιος το έκανε ξέρουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: