Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΙΑ ΒΟΥΒΩΝ


Την επόμενη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 9:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η 1η Συγκομιδή Ελαιοκάρπου από το Αρχαίο Ελαιόδεντρο Βουβών στα πλαίσια της προβολής και προώθησης αγροτικών προϊόντων, αλλά και της προβολής του Τόπου μας ευρύτερα.
Διοργανωτές της εκδήλωσης ο Δήμος Πλατανιά και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΗΠ) ενώ πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.
Μια σούπερ διαφήμιση για την περιοχή....από ανθρώπους που ξέρουν πως θα προβάλουν την περιοχή τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: