Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!

Δημοτικό συμβούλιο σήμερα και το θέμα που μονοπωλήσει θα είναι ..αν παραιτηθούν οι εκλεγμένοι μας.... όχι φυσικά ότι θα αλλάξει και τίποτα, αλλά μιας και το λένε ας το δούμε να το κάνουν. Και φυσικά για να μην κακοχαρακτηριστώ ..... ξέρω ορισμένους που ότι λένε το πιστεύουν, εν αντιθέσει βέβαια με κάποιους που από την στιγμή που ειπώθηκε αυτή η κουβέντα, δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να σκέφτονται πως θα την.... σκαπουλάρουν και να παραμείνουν στην θέση τους!!!
......Εμείς πάντως ότι και να αποφασίσουν τους στηρίζουμε...μιας και δεν θα αλλάξει και τίποτα από αυτά που έχουν προαποφασιστεί!!

Υ.Σ Η δική μου πρόταση, που ξέρω ότι δεν θα συμφωνήσετε, είναι να χαρακτηρίσουμε τους βολευτές μας ανεπιθύμητους.... απλά και ωραία....και δεν θέλω δικαιολογίες, ας σκεφτείτε γιατί έμεινε στον Βάμο το Ειρηνοδικείο και όχι στην Κίσαμο, ας σκεφτείτε γιατί υπάρχουν νομοί με 2 ΔΟΥ και όχι στην Κίσαμο που η δική μας ήταν 1η σε είσπραξη ΔΟΥ της Κρήτης.
Γιατί;  Γιατί δεν έχουμε άξιο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, δεν έχουμε αυτόν που θα γνοιαστεί για την περιοχή μας, γιατί πάντα μας αρέσουν οι ξενομπάτες και οι διορισμένοι, και γιατί όταν είχαμε τον ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ σάμπως και κερδίσαμε τίποτα, αφού τον χρησιμοποιούσαμε μόνο για ιδιωτικά ρουσφέτια;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H ΔΟΥ Κισαμου, μαζι με 120 αλλες σε ολοκληρη την Ελλαδα, κλεινει, στο πλαισιο συμμαζεματος στα οικονομικα του κρατους,στο γενικοτερο πλαισιο συμμαζεματος του κρατους. Οι συγχωνευσεις ειναι απαραιτητες, ακολουθωντας το παραδειγα ολων των ευρωπαϊκων κρατων. Το απλουστατο γεγονος οτι η χρεοκοπημενη Ελλαδα δεν μπορει να συντηρει ολες αυτες τις ΔΟΥ (και δεν θα πρεπει κιολας), μοιαζει να περνα απαρατηρητο. Οχι, εμεις ξεσηκωνομαστε για να μη φυγει η υπηρεσια απο την πορτα μας.Χωρις ενημερωση, χωρις τιποτα σχετικο, το προβλημα μας ειναι να κρατησουμε τη ΔΟΥ διπλα στην πορτα μας, το γενικοτερο προβλημα το εχουμε γραμμενο στα παλια μας τα παπουτσια. Συγγνωμη για το υφος, αλλα κουρατσηκα να ακουω ολο παραπονα παραπονα παραπονα, οταν ο μονος λογος κλεισιματος ειναι η προσπαθεια μερικης ςξυγιανσης και συμμαζεματος των οικονομικων.