Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

101.000 επισκέπτες πέρασαν το φαράγγι της Σαμαριάς φέτος...... μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση της Δασικής υπηρεσίας είναι μειωμένη η κίνηση από πέρυσι.
Τελικά θέλουμε δεν θέλουμε ο πρώτος προορισμός του νησιού είναι ο Μπάλος....που με τις εκτιμήσεις..... ξεπερνάνε τους 170.000 οι επισκέπτες ή λίγους είπα;
Αν τα νούμερα είναι σωστά...μήπως ότι παθαίνουμε το παθαίνουμε από ...ζήλια;

2 σχόλια:

Γιάννης Ζουρίδης είπε...

για να σου φύγει η περιέργεια - θα σου πω αυτά για να αρχίσεις να ρωτάς άλλα : το 2011 απο 5 τουριστικά πρακτορεία κόπηκαν 100.418 εισιτήρια . τώρα για το 2012 απο 3 τουριστικά πρακτορεία μέχρι και την προηγούμενη δευτέρα είχαν κοπεί 103.434- Αυτό που έχω να σου πω, είναι ένα μεγάλο μπράβο- γιατί σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς , είσαι μια φωνή - που προσπαθεί να κρατήσει την Κίσσαμο όρθια - Γιάννης Ζουρίδης

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αν τα πρακτορεία έκοψαν 103.000 το λιμάνι 50.000 και το ακρωτήρι 50.000 τότε σπάσαμε το φράγμα ....της άσε να μην πω την λέξη!!!