Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΜΠΑΛΟΣ ΑΝΕΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ...

Μια ώρα ήταν αρκετή για να καταλάβει κανείς πόσο επιφανειακά παίρνουμε τα δημόσια θέματα στην γειτονιά μας... Μία μόλις ώρα χρειάστηκε για να καταλάβουν .....όσοι παρευρέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Κισάμου ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων από κανένα  .... στην διαχείριση του Μπάλου.
Η αντιπολίτευση κατηγόρησε ευθέως την δημοτική αρχή ότι ο μέσος όρος των εισιτηρίων για τον Μπάλο (στεριά-Θάλασσα) δεν υπερβαίνει τα 900 την στιγμή που το λιμεναρχείο έχει δώσει άλλα νούμερα! Μάλιστα από την Ελάσσονα αντιπολίτευση ακούστηκε πρώτη φορά ότι διακυβεύεται το δημόσιο συμφέρον με αυτήν την ενέργεια. Τα μαγαζιά που υπάρχουν στον Μπάλο έχουν σφραγιστεί αλλά παραμένουν ανοικτά, πράγμα που δεν μπορεί να το ελέγξει πλέον ο δήμος και για τον λόγο αυτό έχει ενημερώσει αστυνομία και Δασαρχείο για να πράξουν τα απαραίτητα...(πράγμα που δεν έκαναν)!!!!  
- Αλήθεια γιατί δεν καλέστηκε η αστυνομία και το Δασαρχείο για να δώσουν εξηγήσεις;
Τέλος ο δήμαρχος κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι δεν στηρίζει τις επιλογές του δήμου για τον Μπάλο...αλλά και εδώ η απάντηση τη ελάσσονος αντιπολίτευση ήταν άμεση.... 
- Μα κάνατε τα αδύνατα -δυνατά από την αρχή,  να μην υπάρχει κανείς από την αντιπολίτευση στο συμβούλιο της μονομετοχικής που διαχειρίζεται Μπάλο και Ελαφονήσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: