Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

Τελικά μετά από 3 ώρες και κάτι ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο της πολης έθεσε τις παραιτήσεις των ...αν ως τις 31 -12 δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα της πόλης, δηλαδή παραμονή της ΔΟΥ και του Ειρηνοδικείου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη σοβαρέψου .....το πίστεψες αυτό που είπαν ...αν είναι δυνατόν...... μέχρι τότε ποιος ζει και ποιος θα είναι κυβέρνηση δεν το ξέρουμε .....αυτοί όμως θα είναι εκεί να φυλάνε Θερμοπύλες - για τα άλλα ξέχνα τα... θα ονοματίσουν το ΚΕΠ ΕΦΟΡΊΑ και τον δικηγόρο διαμεσολαβητή - ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΊΟ - ξέρουν από αυτά .... είναι πολλά τα λεφτά.. και ζητάς ρε φίλε και εσύ πολλά από ανθρώπους που ασχολήθηκαν με τα κοινά για να προσφέρουν.....στην τσέπη τους. αφού τους γνωρίζεις απ έξω και ανακατωτά -