Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ...


Το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Κρήτης στη σημερινή του συνεδρίαση εκτός από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, συζήτησε την τρέχουσα πολιτική συγκυρία  και διατύπωσε τις ακόλουθες σκέψεις, τις οποίες και κοινοποιεί μέσα από το ψήφισμα που υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης
-Η παρατεταμένη ακυβερνησία του τόπου, έχει επισωρεύσει ανυπέρβλητα οικονομικά λειτουργικά και κοινωνικά προβλήματα με άμεσο κίνδυνο την κατάρρευση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του πλησιέστερου θεσμού προς τον πολίτη , με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία.
-Επισημαίνει την απουσία των θεμάτων που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση από την ατζέντα του πολιτικού διαλόγου από όλες τις εμπλεκόμενες σε αυτόν πλευρές και ιδιαίτερα από τα πολιτικά κόμματα.
-Η Τοπική Αυτοδιοίκηση προσδοκά στις 18 Ιουνίου 2012 τη συγκρότηση μιας ισχυρής και βιώσιμης Κυβέρνησης και δηλώνει ότι θα αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε τα θέματα που αφορούν τους  Ο.Τ.Α, τους πολίτες και τις ανάγκες τους, να αντιμετωπιστούν κατά προτεραιότητα άμεσα και αποτελεσματικά".
Αυτά από τους αυτοδιοικητικούς....αν και 'γω νομίζω ότι είναι η καλύτερη τους, ουδείς πολίτης ζητά έργο πλέον. Γιατί; Γιατί απλά τόσες φορές που έχουν ακούσει.. λεφτά δεν υπάρχουν....το έχουν εμπεδώσει. Οπότε όλα μέλι -γάλα.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: