Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ


Τώρα αν πω ένα μπράβο στον Φράγκο ..κάποιοι θα με πείτε χουντικό.... αλλά καλύτερα μα λένε έτσι, παρά νεοφασίστα δημοκράτη. Ποιος ο λόγος που υπάρχουν πολιτικοί σε αυτές τις θέσεις....να τι έκανε ο άνθρωπος......
Με άμεση παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Φραγκούλη Φράγκου κόπηκε το σκανδαλώδες διαγωνιστικό πρόγραμμα διάθεσης 3 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας και εξοπλισμού ξενάγησης στο Πολεμικό Μουσείο!
Μάλιστα ο υπουργός ζήτησε να κατέβει το πρόγραμμα άμεσα και από την σελίδα της Διαύγειας, όπου είχε αναρτηθεί.
Σχολιάζοντας το γεγονός σε στενούς συνεργάτες του ο υπουργός και στρατηγός  ανέφερε ότι «Με τρία εκατομμύρια ευρώ φτιάχνω δέκα οχυρωματικά έργα στα νησιά και στον Έβρο! Η πολιτική ηγεσία που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές ας αναλάβει τις ευθύνες της και σε ότι αφορά την αναθεώρηση της κοστολόγησης του έργου στο Πολεμικό Μουσείου που δεν θέλω να αμφιβάλω ότι πρέπει να γίνει. Από εμένα, όμως, δεν περνάει τέτοιο πράγμα»!
Ο κ Φράγκουλης Φράγκος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους (νυν) συναδέλφους του!
Μακάρι να καθιερωθεί σε αυτή τη θέση! Την αρχή έκανε με τους Τούρκους, μετά οι Σκοπιανοί και τώρα η κατασπατάληση χρημάτων που δεν δέχτηκε!
Και πάλι μπράβο στον Αρχηγό!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: