Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΒΡΕ....


Ξενοδόχος στην Κρήτη έχει δώσει το ξενοδοχείο του σε τουριστικό γραφείο στην Γερμανία. Η περυσινή χρονιά ήταν καλή και το ξενοδοχείο γεμάτο, αναγκάζοντας τον να νοικιάσει και το διπλανό. Φέτος τα πράγματα δεν πάνε καλά και οι κρατήσεις από το εν λόγω γραφείο είναι ελάχιστες, ως μηδαμινές. Παρά τα τηλεφωνήματα και τα φαξ η απάντηση είναι η γνωστή.... η χρονιά είναι δύσκολη και ελάχιστοι Γερμανοί θέλουν να έλθουν στην Ελλάδα και στην Κρήτη με την κρίση.
Αποφασίζει να πάει ο ίδιος στην Γερμανία για να διαπιστώσει την αλήθεια της κατάστασης. Φτάνοντας λοιπόν εκεί προσποιείται ότι είναι επιχειρηματίας και επιθυμεί να κάνει ένα συνέδριο στην Κρήτη για 200 συνέδρους και για κάμποσες μέρες, μάλιστα διάλεξε σαν τόπο το χωριό του και σαν διαμονή το δικό του ξενοδοχείο.
Η απάντηση του τουριστικού γραφείου...
Η Κρήτη αυτήν την εποχή είναι γεμάτη και θα σας προτείναμε σαν καλύτερη λύση την ...Τουρκία. 
Το εγκεφαλικό το απόφυγε στο παραπέντε, τον φόνο ...θα δούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: