Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;

Μια γερή κόντρα θα δούμε τις επόμενες μέρες στα Χανιά.. αν επαληθευτούν αυτά που γράφει η ανακοίνωση της Χ.Α .......
Η γνωστή αντιχρυσαυγίτισσα ψευτοδημοσιογράφος της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης μεταξύ άλλων δήλωσε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εκπομπή της: «Θα καλέσουμε όλα τα κόμματα εδώ, εκτός ένα το οποίο δεν το θεωρούμε κόμμα»! Και ποια είσαι εσύ κυρά μου που δεν αναγνωρίζεις ένα νόμιμο κόμμα και μάλιστα του 7%; Ο Άρειος Πάγος; 
«Εγέρθητι» και πήγαινε να πλύνεις κάνα πιάτο που το παίζεις και δημοσιογράφος ενώ δεν ξέρεις να γράψεις ούτε το όνομα σου. Σύντομα θα βγάλουμε τα άπλυτα σου στην φόρα και έχεις πολλά.
-Πιστεύω να μαντεύεται για πια δημοσιογράφο λένε...αν όχι για μαντέψτε.

2 σχόλια:

Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης είπε...

Τα χρυσά κλούβια αυγά δεν έχουν ούτε κάν το ανάστημα να πιάνουν στο στόμα τους την ιδιαιτέρως αγαπητή και εκλεκτή συνάδελφο δημοσιογράφο.

Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης
Δημοσιογράφος
Επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας Ενωσης Κεντρώων

Χρυσή Αυγή είπε...

Χαράλαμπε έχω το ανάστημα να πιάνω στο στόμα μου την (εκλεκτή για σένα) "δημοσιογράφο" Πολύζου, ορισμό της κατάμαυρης δημοσιοκαφρίλας (για εμένα). Εκείνη δεν έχει το ανάστημα να πιάνει στο στόμα της εμάς και εμένα. Επίσης να προσέχεις τις εκφράσεις σου διότι αμφιβάλω και για το δικό σου ανάστημα...

Σταύρος Καρεφυλλάκης