Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.....

Στην τελικη ευθεία για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της για τις επερχόμενες εκλογές και στην Κρήτη εισέρχεται η Δημοκρατική Συμμαχία, με τις προσπάθειες που γίνονται να έχουν ως γνώμονα την εκπροσώπηση διαφόρων τάσεων του "κεντρώου" χώρου, αλλά και της τοπικής κοινωνίας στο σύνολό της. Μεταξύ των... ονομάτων που φέρονται να έχουν κλείσει περιλαμβάνονται αρκετά γνωστά στελέχη του κόμματος, ενώ υπάρχουν και κάποιες "εκπλήξεις".
Στα Χανιά ο μόνο σίγουρος είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ευελπιστούν να δουν στο ψηφοδέλτιο και κάποιους εκ των παρακάτω, Γρηγόρη Αρχοντάκη, Στέλιο Νικηφοράκη, Γιώργο Κονταξάκη και Μπάμπη Πιτσιγαυδάκη, ενώ όπως γράφουν τα Parapolitika σε συζητήσεις είναι και ένα σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ...
Φυσικά με τα ποσοστά που έχουν στα χέρια τους οι επικεφαλής μάλλον δύσκολο να βάλουν στον ντορβά την κεφαλή τους μεγάλα ονόματα...όπως ο Γρηγόρης, για να δούμε τι θα αλλάξει στις επόμενες βδομάδες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: