Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΥΠΟΣΧΕΣΗ

Ο δήμος θα είναι δίπλα στους γονείς αλλά και στους μαθητές σε περίπτωση που δεν πάρει παράταση, η δωρεάν μεταφορά των μαθητών από και προς το σχολείο! Ακόμα θα δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε με την έναρξη της νέας χρονιάς να υπάρχει ασφάλεια αλλά και συνέχιση της δωρεάν μεταφοράς, με ευθύνη του δήμου. 
Αυτά νομίζω οτι καλύπτουν πλήρως τα συμβούλια γονέων, αλλά και τους γονείς, και αν δοθούν εγγράφως νομίζω ότι δεν θα υπάρχουν κινητοποιήσεις, μιας και έγινε κατανοητό ότι την ευθύνη της δωρεάν μεταφοράς την έχει πλέον ο δήμος! 
Μάλιστα η παρουσία σήμερα των συλλόγων στο δημοτικό συμβούλιο ήταν καθοριστική ώστε να κατατεθούν και προτάσεις από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης ώστε να προχωρήσουν σε πρωτοποριακές λύσεις (δημιουργία εταιρείας- κοστολόγηση δρομολογίων- αποστάσεις δρομολογίων), και να μην περιμένουμε τι θα κάνουν οι άλλοι για να τους ακολουθήσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: