Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ


Μετά την πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Θανάση Καρούντζο, εγκρίθηκε η υπ’ αριθμ. 6/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, που αφορά στις ευνοϊκές ρυθμίσεις διαχείρισης των ανταποδοτικών τελών για την κατηγορία των τρίτεκνων οικογενειών, βασισμένες στις ευεργετικές διατάξεις που ισχύουν για τις πολύτεκνες οικογένειες.
Ο κ. Σκουλάκης παρ' όλο που ψήφισε τα μνημόνια και ίσως να μην αισθάνεται καλά προσπαθεί....και οι λόγοι είναι γνωστοί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: