Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μετά τον κ. Κουκουράκη πήρε σειρά η κ. Σκουλάκη όπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον δήμο μας,  για τις λάθος κινήσεις και τους κακούς χειρισμούς σε ζωτικά θέματα. Μάλιστα για την λιμνοδεξαμενή των Αγίων Θεοδώρων , η κ. Σκουλάκη είπε......"συζητήσεις εν κρυπτώ υπάρχουν, δημόσια έγγραφα και διαδικασίες εν κρυπτώ σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχουν...και μάλλον δεν παρακολουθήσατε όπως έπρεπε την περίπτωση αυτή. Τα μεγάλα σημασίας θέματα για τον τόπο έρχονται στο Δ.Σ του δήμου με τεκμηριωμένες εισηγήσεις..και λαμβάνονται οι ενδεδειγμένες αποφάσεις για το συμφέρον του δήμου και των δημοτών....μάλιστα οι αποφάσεις αυτές προωθούνται με σταθερότητα και συνέπεια ανεξάρτητα από την δημοτική περίοδο που ελήφθησαν"  και καταλήγει η κ. Σκουλάκη"οι προσωπικές απόψεις πρέπει να εκφράζονται αλλά ο δήμος σε συσκέψεις εκφράζεται δια των εκπροσώπων του, με τις απόψεις- αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει η κ. Σκουλάκη, αλλά εχθές που ήταν η σύσκεψη στην Περεφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο, για την ΜΠΕ του γυψορυχείου, η κ. Σκουλάκη και γενικότερα ο συνδυασμός της ήταν απών από την διαδικασία, σε αντίθεση με τους υπολοίπους. Να μην σχολιάζουμε μόνο, αλλά να αγωνιζόμαστε κιόλας!