Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Εγώ το έχω πει πολλές φορές.....διαλέγεις τον αντίπαλο και μετά παίζεις, άμα δεις ότι ξεφτιλίζεσαι την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Ο Κισαμικός έχει ιστορία και όσο και να μην θέλουν κάποιοι να το καταλάβουν, ένα 12-0 πονάει!!! 
Το ότι θα μας κορόιδευαν 3-4 μέρες μετά από το χαστουκάκι ήταν αναμενόμενο, ακόμα και αν χάναμε με 4-0 πόσο τώρα που "φάγαμε" μια δωδεκάδα. Πάντως η κολόνια κρατάει χρόνια, και είναι γνωστό πόσο μας σαμποτάρουν οι Χανιώτες-παράγοντες αλλά και ΜΜΕ- επειδή λέει τους πέφτουμε μακρυά.
Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά .....
- Καλά κάνω λοιπόν εγώ και υποστηρίζω τον Πλατανιά...μισή ώρα δρόμο που είναι και άνθρωποι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: