Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ!

O Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Κρήτης, κ. Απ.Κλινάκης, πρόκειται να πραγματοποιήσει συνάντηση με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Κρήτης, στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης, σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 π.μ. Στη συνάντηση αυτή ο Περιφερειακός Δ/ντης θα ενημερώσει τους Δ/ντες Εκπ/σης για τα θέματα που συζητήθηκαν στις  συσκέψεις που έγιναν στο Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. στις 2 και 3 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, θα συζητηθούν οι προτάσεις για τις μεταβολές σχολικών μονάδων (ιδρύσεις - συγχωνεύσεις – καταργήσεις – υποβιβασμοί), μετά και την πρόσφατη εγκύκλιο του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ.
 - Εμάς δεν ξέρω αν μας ακουμπάει αλλά με την λογική που υπάρχει δεν θα μου φανεί και περίεργο να κλείσουν και τα εναπομείναντα σχολεία έξω από την πόλη....ειδικά όταν δεν υπάρχει αντίσταση! Θυμάστε τι έγινε με των Καλαθενων.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: