Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....


Ο Κισαμικός δεν είχε αντίπαλο στο Καστέλλι, τώρα και με τον Κώστα Σταυρακάκη στην σύνθεση του θα κάνει και περίπατο στα υπόλοιπα παιχνίδια. Έτσι το Σάββατο επικράτησε 3-0 του Α.Ο. Περιβολίων, "καθαρίζοντας" το παιχνίδι στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Βασαδάκης άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στο 53', για να κάνει το 2-0 στο 68' ο Χαλκιαδάκης και να κλείσει το σκορ ο Βασαδάκης στο 77'.
 Αντίθετα η Θύελλα ήρθε ισόπαλη με τα Κεραμειά, για την 10η αγωνιστική του ομίλου παραμονής της Α' ΕΠΣΧ και με τους 7 βαθμούς που έχει μαζέψει..... κουνά μαντήλι.
Για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ο Πλάτανος έχασε στα Χανιά από τον Νέο Αστέρα με 3-0!

Δεν υπάρχουν σχόλια: