Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΠΙΑ!!

Εννέα συνδικαλιστικοί, επιστημονικοί και θεσμικοί μαζικοί φορείς των Χανίων, με ανοιχτή τους επιστολή προς τους βουλευτές του Νομού κ.κ. Δαμιανάκη, Βαλυράκη, Κουρουπάκη και Μαρκογιαννάκη, απευθύνουν έκκληση έστω την ύστατη στιγμή να ανταποκριθούν στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών και να τιμήσουν την καταγωγή τους αρνούμενοι την ψήφο στο, ολέθριο, όπως τονίζουν νομοθέτημα.
Δεν αλλάζει τίποτα.....τότε που έπρεπε να μην ψηφίσουν ψήφισαν. Δυστυχώς δεν υπάρχει επιστροφή για κανένα τους.....η εξαθλίωση, η ταπείνωση, και το ρεζιλίκι του Ελληνικού λαού θα τους ακολουθεί στην υπόλοιπη πολιτική ή μη ζωή τους. 
Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι δεν έχουν ούτε την ύστατη στιγμή τύψεις .... κρίμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: