Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Νέα στήλη εγκαινιάζουμε μιας και είναι πολλά e-mail για τα προβλήματα της πόλης.....
Γράφουν....
Η Ηρώων Πολυτεχνείου από τα γραφεία της ΔΕΗ ως και την Καμάρα δεν έχει φωτισμό τα βράδια, ούτε και ο δρόμος του Δημαρχείου!! Λιτότητα ή ξοφλιμέντο;
Γιάννης Π.
Η Μακεδονομάχων, αλλά ποιος την ξέρει έτσι, (κάθετος από το 1ου δημοτικό ως και Πολυρρηνίας) είναι διαλυμένη, η άσφαλτος διαλύεται και τεράστιες λακκούβες κρύβουν πολλές παγίδες σε παιδιά και μεγάλους!
Μαίρη Τ. 
Τι γίνεται με το Θεοχαράκειο; Οι υποσχέσεις που πήγαν; Είναι κατάσταση αυτή ολάκερη πόλη να μην έχει ένα αθλητικό χώρο..εκτός από ποδόσφαιρο; Κρίμα!
Βούλα. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: