Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

35 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ


Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και τους τρείς αρχηγούς των κομμάτων, που στηρίζουν την κυβέρνηση, απέστειλαν 35 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με την οποία ζητούν από τους αρχηγούς των κομμάτων και τον Πρωθυπουργό να δεσμευτούν ότι ανεξάρτητα από την ψήφιση των μέτρων, θα κατατεθούν άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή νέα και ισοδύναμα μέτρα, με στόχο την ανακούφιση των πληττόμενων μικρομεσαίων εισοδηματικών τάξεων.
Την επιστολή υπογράφουν και οι βουλευτές Κρήτης Ιωσήφ Βαλυράκης, Ευτύχης Δαμιανάκης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Λίτσα Κουρουπάκη, Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, Φραγκίσκος Παρασύρης, Μαρία Σκραφνάκη, και Μανόλης Στρατάκης.
Τι να πω; .....Τώρα ξύπνησαν ή προσπαθούν να σωθούν; Τόσο καιρό μας πίνουν το αίμα σφυρίζοντας αδιάφορα στα μέτρα του Γιωργάκη, σήμερα -ποιος ξέρει γιατί;- αποφάσισαν να ζητήσουν ισοδύναμα ανακουφιστικά μέτρα! Μήπως απλά μας κοροϊδεύουν δηλώνοντας την συμπαράσταση τους στην επερχόμενη καταστροφή μας; Εγώ προσωπικά δεν επιθυμώ καμία βοήθεια σας, φτάνει αυτή που μου έχετε δώσει τόσα χρόνια....όσο λιγότερη τόσο καλύτερα περνάω! Πάντως για να μην ξεχνιόμαστε  "ούτε ο Νιαγάρας μπορεί να ξεπλύνει αυτά που μας κάνατε τόσα χρόνια"....υπομονή λοιπόν και θα το διαπιστώσετε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: