Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ 160%


Το υψηλότερο ποσοστό δημόσιου χρέους στην ευρωζώνη και συγκεκριμένα 159,1% εμφανίζει η Ελλάδα στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2011 σε ότι αφορά στη σχέση χρέους προς ΑΕΠ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat ακολουθεί η Ιταλία με 119,6% και τρίτη η Πορτογαλία με ποσοστό 110,1%.
- Τα παπαγαλάκια του 8% κάνουν τουμπεκί τώρα, φυσικά προδότες δεν είναι μόνο αυτοί που υπόγραψαν μνημόνια χωρίς να τα διαβάσουν είναι και όλοι αυτοί που σιγοντάριζαν τον ακατονόμαστο να λέει τα ψέματα. Όλοι αυτοί οι πράσινοι που σήμερα το παίζουν ανήξεροι, όλοι αυτοί που κορόιδευαν και λασπολογούσαν. Ο Καραμανλής ήταν προδότης επειδή πήγε το χρέος στο 120%....φυσικά!!! Άραγε οι σημερινοί πρασινοεγκληματίες που μας οδήγησαν με τις ευλογίες του ΔΝΤ στο 160% σε ένα μόνο χρόνο τι είναι; Γουδί λοιπόν και με την γνωστή σειρά...οι αδιάβαστοι πρώτοι και μετά οι ξερόλες......

Δεν υπάρχουν σχόλια: