Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗ

Πραγματοποιήθηκε στις 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη, ο 24ος διαγωνισμός "Thessaloniki Wine and Spirits Trophy" ο οποίος διοργανώνεται από την «Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος», με την αιγίδα και τη συνεργασία όλων των φορέων του χώρου από την Ελλάδα, την εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και του Γενικού Χημείου του Κράτους

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό Thessaloniki Wine & Spirits Trophy, 30 διακεκριμένοι και διεθνώς αναδεδειγμένοι κριτές δοκίμασαν τα συνολικά 952 δείγματα από Ελλάδα και Κύπρο, που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση. 
Τρία μετάλλια κέρδισαν τα κρασιά του οινοποιείου Πνευματικάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: