Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΔ ΚΡΗΤΗΣ

Ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την εκλογή νέας διοίκησης στην ΠΕΔ Κρήτης. Στις εκλογές ψήφισαν 128 μέλη από τα 131 εγγεγραμμένα.
Πρώτος συνδυασμός αναδείχθηκε η «Ενιαία Κρήτη», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργο Μαρινάκη με 72 ψήφους.
Δεύτερη σε ψήφους παράταξη η «Ισχυρή Αυτοδιοίκηση για την Κρήτη» του Ζαχαρία Δοξαστάκη με 48 ψήφους. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» συγκέντρωσε 6 ψήφους ενώ καταμετρήθηκαν και  δυο λευκά.
Το ΔΣ της ΠΕΔ αποτελείται από 21 μέλη, 13 δημάρχους και 8 συμβούλους, ενώ για τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ αναδεικνύονται 11 εκπρόσωποι από την Κρήτη.
Μόνο απο την Κισαμο και την Γαύδο δεν υπήρξε υποψηφιότητα  δημάρχου όμως ειναι σε εκλόγιμη θέση ο δημοτικός σύμβουλος κ Σταθάκης που πήρε 43 ψήφους για το εποπτικό συμβούλιο της ΠΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: