Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ...ΑΤΟΜΙΚΗ

Γράφει ο Γιάννης Βιολάκης
Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος ή απευθείας ανάθεση ;
Ο Νέος Εμπορικός σύλλογος Κισάμου ως συμμέτοχος στο πρόγραμμα του open mall προσκαλεί όποιον ενδιαφέρετε να υποβάλει αίτηση για την θέση του συμβούλου.
- Μα, αγαπητέ ΝΕΣΚ, δεν ξεχωρίζετε την πρόσκληση ενδιαφέροντος απο την απευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένους ανθρώπους;
Ανεβάσατε την πρόσκληση στο site σας 20/2/2023 και λήγει την ίδια ημέρα ;
Αν κάποιοι συμπολίτες μας ήθελαν να κάνουν αίτηση για τις θέσεις αυτές, λες και δεν έχουμε Μηχανικούς και οικονομολόγους στην Κίσαμο, πως θα την έκαναν ;
Γιατί, δεν λέτε απλά ότι θέλετε συγκεκριμένους ανθρώπους, όπου ο ένας απο αυτούς είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του εμπορικού συλλόγου, και όχι να τηρήσετε την πρόσκληση ενδιαφέροντος όπως γράφετε ;
Η αμοιβή πάντως είναι λίγη, μόνο 750€ μηνιαίως ;
Συμπληρώνω βέβαια και εγώ λέγοντας οτι τουλάχιστον τον τοπικό τύπο και δεν εννοώ το δικό μου blog, αλλά του Ν.Ο Βισκοττο, θα έπρεπε να δημοσιευθεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος, ακόμα κι αν δεν έχει υποχρέωση ο ΝΕΣΚ να κανει κάτι τέτοιο. 
Να του θυμίσω δε οτι μόνο για μα θέση γραμματέα είχε γινει κατ' επανάληψη διαγωνισμοί με 40 και πλέον αιτήσεις... σήμερα η δημοκρατία και οι θεσμοί της πήγαν χρόνια πίσω και όπως έχω ξαναγράψει ο ΝΕΣΚ αρχίζει και μιλάει πολύ ακαταλαβίστικα.
Κρίμα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: